Petter Andreas Jørgensen

BIOGRAFI

Petter Andreas Jørgensen lever og skaper i hjembyen Trondheim. Han debuterte som billedkunstner i 2012. Tidligere har han jobbet med scenekunst, preformance og hovedsaklig musikkproduksjon. Han har bakgrunn som artist, låtskriver og musikkprodusent. Jørgensen jobber med akryl og tusj på lerret. I prosessen er han opptatt av å fargelegge det usynlige og å lyssette det som rører seg bak bevisstheten. Menneskets uttrykk står i fokus.

Å male bilder er som å skape musikk. Jeg legger lag på lag med farger som skaper form og puls på hvite flater. I musikken maler jeg med toner, harmonier , akkorder og rytme. Styrken min ligger i at jeg er selvlært. Jeg nyter godt av å ikke vite hva som er «riktig» og «galt».

Jørgensen begynte å male nærmest tilfeldig og uten ambisjoner. I dag er billedkunsten hovedessensen i hans tilværelse.

Petter Andreas Jørgensens vakre posters, samt noen av hans magiske giclee-reproduksjoner kan du nå få kjøpt her hos oss!

Ps: Giclee er digital gjengivelse av maleri som har en kvalitet med garanti om å holde seg uforandret i 70-100 år. Petter Andreas Jørgensen tar den enda lengre ved å i tillegg male ytterligere detaljer på hvert eksemplar. Gicleen blir deretter spent opp på lerret og signert av kunstneren.

Petter Andreas Jørgensen