Om oss

On Interior april 20158318Hjemmet ditt er din frisone! Her skal man trives og omgi seg med elementer som gjør hverdagen god!

I vår nettbutikk vil du finne et stort antall kvalitetsprodukter. Her er alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper.

Vårt segment er basert på et uttrykk som vi kaller – Nordic Cool – Rene linjer, rustikke materialer, elementer som gir kontraster og skaper spennende uttrykk.

Vi utvider sortimentet hele tiden og vi anbefaler deg så absolutt å følge med på siden vår. Her vil du få tips, råd og oppdatering på hva som beveger seg i interiørbildet.

Vi brenner for norsk design og har som mål å få inkludert dette i vårt sortiment.

Følg oss på Facebook og Instagram og meld deg gjerne opp på våre nyhetsbrev. Da får du tilbud, nyheter og inspirasjon i passe mengder akkurat når du trenger det!

Cathrine Sandvold

Cathrine Sandvold

Daglig leder

Cathrine trekker i alle tråder  i nettbutikken og vil sørge for at nyheter og inspirasjon til enhver tid blir fremmet. Hun er stadig på leverandørjakt for å finne nye skatter og vil gjøre sitt beste for at du skal være fornøyd med dine produkter og handelen hos oss.